Ledikanten en boxsprings

Mooie meubels voor uw slaapkamer

Een mooi ledikant maakt uw slaapkamer tot een plaatje. De ledikanten zijn van goede kwaliteit, stevig, mooi afgewerkt, in diverse kleuren. De zgn. deelbare ledikanten zijn gemakkelijk uit elkaar te halen, zodat het eenvoudiger wordt om uw bed op te maken of onder uw bed te stofzuigen. Tevens is het belangrijk dat een bed op de gewenste hoogte is, zodat in- en uitstappen zonder moeite gaat. Daarnaast is uw slaapkamer helemaal af met bijpassende nachtkastjes, spiegels, bijzettafels, een kaptafel of een mooie commode en bijvoorbeeld een linnenkast in dezelfde houtsoort. Ook voor een boxspring geldt dat deze van een goede kwaliteit is en langdurig meegaat. Wij kunnen u een goede kwaliteit boxspring leveren in diverse stoffen en maten, zowel elektrisch verstelbaar als vast.

Een normale breedte maat voor een eenpersoonsbed is 80 of 90 cm. Maar ook slapen op een iets breder bed, zoals bijvoorbeeld 100 of 120 cm behoort tot de mogelijkheden. Bent u altijd gewend geweest om in een 2-persoonsbed te slapen, dan is dit een goede optie. 

Op onze website vindt u slechts een klein aantal voorbeelden van ledikanten, die wij u kunnen leveren. Voor onze uitgebreide collectie maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Scroll naar top