Relax fauteuils en sta-op stoelen, geheel op uw maat gemaakt

Onze stoelen en banken worden in een Nederlandse fabriek gemaakt, geheel naar uw wens.

Vindt u een bepaald model mooi passen bij uw interieur, maar wilt u het liefst de rugleuning van een ander model, wij overleggen direct met de fabriek wat de mogelijkheden zijn. Wij onderscheiden twee verschillende lijnen: een klassieke lijn met relax fauteuils en sta-op stoelen met bijpassende banken en een moderne lijn voor een eigentijdse manier van relaxen met zowel stoelen als banken, de Mellow line.

Voor beide lijnen geldt dat een stoel waarin u comfortabel kunt zitten, een stoel is die speciaal voor u op maat gemaakt is.

Uw lichaamslengte is onder andere bepalend voor de maat van uw stoel. Zit u in een voor u te grote stoel, dan heeft u te weinig steun, terwijl dit andersom precies zo geldt, wanneer u in een te kleine stoel zit. Een stoel op maat biedt een goede ondersteuning van de wervelkolom, een juiste ondersteuning van de lende en een goede nekondersteuning. Daarnaast is de zithoogte en de zitdiepte belangrijk. Tot slot moet ook rekening gehouden worden met de juiste zithoek en de hoogte van de armleuning. Onze stoelen op maat voldoen aan de voorwaarden voor ergonomisch zitten.

Bovendien is het belangrijk om te weten op welke manier u de stoel wilt gebruiken.

  • Wilt u alleen een goed boek of de krant kunnen lezen?
  • Wilt u graag ondersteuning voor uw benen?
  • Wilt u in de stoel kunnen liggen om een dutje te doen?
  • Wilt u op een i-pad kunnen werken en daarbij geen last hebben van armleuningen?

Een relaxstoel kan met twee motoren, waarbij de voetenbank onafhankelijk van de rugleuning bediend kan worden door middel van een handbediening of een tiptoetsbediening, die in de armleuning van de stoel verwerkt zit. Daarnaast kunnen wij ook relax stoelen leveren met een gasveer bediening.

Heeft u moeite met opstaan uit uw stoel..?

De sta-op stoelen bieden u hulp bij het opstaan. Bij de aanschaf van een nieuwe stoel nadenken over een sta-op functie is niet onverstandig. U kunt deze functie ook zien als een extra luxe, die u niet gebruikt tot het moment dat dit noodzakelijk is. De stoelen hebben immers een lange levensduur en het is plezierig als de mogelijkheid aanwezig is.

De modellen zijn eigentijds en passen in ieder interieur. Wij komen voor aanschaf graag bij u thuis om de juiste kleur te bepalen bij uw interieur. Al onze stoelen kunnen geleverd worden in leer, stof of een combinatie van leer en stof. 

Zitmeubels bestaan niet alleen uit relax fauteuils en sta-op stoelen. 

Bij onze relax fauteuils kunnen wij bijpassende banken leveren. Of een tweede stoel met dezelfde uitstraling, maar dan zonder relax optie. Zelfs eetkamerstoelen (zowel vast als met sta-op in het kader van langer thuis wonen) kunnen uw interieur compleet maken.

Opties

Alle stoelen kunnen geleverd worden met diverse opties, zoals een hoofdkussen in dezelfde kleur stof of leer, een draaivoet, wieltjes of pootjes, lendepomp en (in het geval een elektrische bediening) een accu. Door het gebruik van een accu heeft u geen last van snoeren over de vloer, die uw woonkamer ontsieren of waarover u kunt struikelen.

Nieuw in onze collectie: Mellow Line – een stoere relax fauteuil of een heerlijke loungebank.

Deze uiterst comfortabele fauteuils met een eigentijdse uitstraling hebben een eenvoudig te bedienen tiptoets. Een aantal stoelen uit deze collectie hebben geen armleuningen, waardoor het gebruik van een i-pad of laptop gemakkelijk is. De stoelen zijn leverbaar in stof en leer. Een stoere leersoort in vintage of een matte kleur zorgt voor een robuuste uitstraling. De stoelen kunnen geleverd worden met verschillende grondplaten, zoals bijvoorbeeld hout, metaal, platvoet, 5 teens zwart of een spinvoet. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Geef de relax fauteuil in deze collectie een eigen gezicht met de verschillende mogelijkheden in stiknaden.

Een leuke aanvulling bij de collectie is een schommelstoel.

De loungebank in de Mellow line is geheel naar eigen behoefte in te delen. Met of zonder armleuning. Vast of beweegbaar voor een relax stand. Met of zonder lounge gedeelte.

Relaxen was nog nooit zo relaxed.

Scroll naar top